Bij welke bedrijven kunt u opslagruimte huren?

Er zijn verschillende bedrijven waar u opslagruimte kunt huren. U moet vooraf bedenken hoeveel opslagruimte u nodig heeft, u kunt bijvoorbeeld alles eerst thuis uitmeten door te stapelen, banken onderop, tafels er op, andere spullen er op en u heeft veel minder ruimte nodig dan u denkt. U zou er voor kunnen kiezen om bij een groot bedrijf opslagruimte te huren, maar u kunt ook bij particulieren opslagruimte huren. Het voordeel van het opslagruimte huren bij particulieren is vaak dat het een stuk goedkoper is dan bij een bedrijf, maar de algemene voorwaarden spelen hierin ook een belangrijke rol. Kijkt u daarom goed waar u gaat huren en wat de voordelen zijn voor u. Wanneer u maar een maand opslagruimte nodig heeft en het kan bij een particulier die goed staat aangeschreven kunt u hier gerust mee in zee gaan. Er worden ook wel eens leegstaande panden gebruikt als opslagruimte. Er wordt vaak geadverteerd op de ruiten van deze panden. U kunt dan vaak voor een paar euro in de maand al huren, de panden staan dan namelijk toch leeg en op deze manier kan iemand er nog nuttig gebruik van maken.

One Response to Bij welke bedrijven kunt u opslagruimte huren?

  • Paulien schrijft:

    De opslagruimte die ik huur is slechts 500 meter van mijn woning. Ik moet zeggen, dat bevalt mij prima. Als ik wat nodig heb dat in de opslagruimte ligt dan kan ik er snel even heen lopen. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met het huren van opslagruimte vanwege de grote hoeveelheid spullen in mijn woning. Sinds ik de opslagruimte huur is mijn woning erg netjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>