Huren van opslagruimte

Als u opslagruimte nodig heeft, kunt u deze gaan huren. Het kan zomaar zijn dat u een uit de hand gelopen hobby heeft, of dat u gaat verhuizen en tijdelijk uw spullen kwijt moet. Dan kunt u er niet onderuit om een opslagruimte te huren, het is namelijk niet prettig om al uw spullen bij andere mensen onder te brengen. Als u een opslagruimte gaat huren heeft u al uw spullen bij elkaar liggen. Wilt u zelf weten wat de voordelen van het huren van een opslagruimte zijn en waar u opslagruimte zou kunnen huren? Dan kunt u dit artikel lezen en dan komt u achter alle nuttige informatie over het huren van opslagruimte. Opslagruimte huren kan er namelijk voor zorgen dat u wat meer ruimte krijgt in uw huis, of dat spullen die u tijdelijk niet nodig heeft niet in de weg liggen. Een beetje leefruimte is prettig en dat kunt u nu waar maken door opslagruimte te huren. Wilt u ook weten waar u op moet letten bij het huren van opslagruimte? Dan kunt u maar beter nu verder lezen en dan worden al uw vragen over opslagruimte huren beantwoord. Opslagruimte huren kan namelijk voor iedereen een aangenaam gevoel zijn.

8 Responses to Huren van opslagruimte

 • Linda Boersma schrijft:

  Bedankt voor de handige informatie. Ik wil graag opslagruimte huren. Weet u toevallig ook een goede verhuurder van opslagruimte in Amsterdam? Alvast bedankt.

 • Sanne Belsma schrijft:

  @Linda:

  Allsafe.nl heeft 3 vestigingen in Amsterdam. Allsafe is een bekende verhuurder van opslagruimte. Een collega van mij huurt opslagruimte bij Allsafe. Bevalt hem prima. Ze zijn vooral erg goedkoop. Verder zijn er ook veel andere verhuurders van opslagruimte te vinden in Amsterdam, zoals bijvoorbeeld Shurgard.

 • Jacob Dorsen schrijft:

  Ik huur sinds een jaar opslagruimte via Allsafe.nl. Prima ervaringen mee. Lage prijzen en mijn spullen zijn bij hun veilig opgeborgen. Ik kan deze verhuurder van opslagruimte aan iedereen aanbevelen.

 • Anna Jacobsen schrijft:

  Mijn man heeft een nogal uit de hand gelopen hobby: hij verzamelt modelauto’s. Hij heeft er echter zoveel, dat er in huis te weinig ruimte voor is. Hij huurt daarom sinds vorig jaar een opslagruimte. Ik ben blij dat hij die beslissing heeft genomen. Het is nu in huis een stuk netter geworden (normaal stonden die modelauto’s werkelijk overal). Een vriend van hem spaart modelboten en op aanraden van mijn man gaat hij nu ook opslagruimte huren.

 • Richard E. schrijft:

  Ik huur sinds enkele maanden opslagruimte bij allsafe. Bevalt prima. De opslagruimte ziet er netjes uit en mijn spullen zijn er veilig. Overigens is de opslagruimte ook lekker groot.

 • Jessica J. schrijft:

  Mijn vriend spaart alles omtrent oude Volkswagen kevers. Deze hobby is erg uit de hand gelopen. Overal stonden oude onderdelen en modelauto’s. Ik heb hem gelukkig weten over te halen om een opslagruimte te gaan huren. Hij huurt nu sinds kort een opslagruimte op amper 300 meter van onze woning. Hij is er zelf ook erg blij mee (vooral omdat ik er niet meer over zeur ;) )

 • Miranda schrijft:

  Vanaf a.s. maandag ga ik een opslagruimte nabij Amsterdam huren. Ik heb zoveel spullen in huis staan. Ik ben blij als het eenmaal in die opslagruimte staat.

 • Rick schrijft:

  Ik kan Allsafe aanraden. Ik huur sinds ongeveer een jaar een opslagruimte bij Allsafe. Bevalt prima. Overigens zijn ze ook niet zo duur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>