Waar moet u op letten bij het huren van opslagruimte?

Als u een opslagruimte gaat huren is het belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Er zijn namelijk genoeg mensen op internet die adverteren met de mogelijkheid om bij hen spullen op te slaan. Maar hoe weet u nu of dat uw spullen hier veilig liggen en of dat het wel om een erkend bedrijf gaat? Het is belangrijk dat u dit eerst nagaat voordat u uw spullen op gaat slaan bij een particuliere aanbieder. Wat dacht u van een contract waarin alle afspraken staan over de huur, het opzeggen van de opslagruimte en de betalingen? Vaak moet u een voorschot doen van een paar maanden, zodat men zeker weet dat u met hen in zee gaat. Zij hebben dan zekerheid voor een paar maanden. Het is belangrijk dat u bij een groter bedrijf gaat huren wanneer u echte zekerheid wilt, grotere bedrijven zijn namelijk ook verzekerd tegen bijvoorbeeld brand. Vraag altijd de algemene voorwaarden op, zodat u weet waar u aan toe bent bij het huren van een opslagruimte. U doet er verstandig aan om offertes aan te vragen bij diverse opslagruimtes, zodat u de prijzen kunt vergelijken met de mogelijkheden. Er zijn namelijk ook aanbieders die u korting geven wanneer u bijvoorbeeld voor een half jaar met hen in zee gaat.

One Response to Waar moet u op letten bij het huren van opslagruimte?

 • Peter Almelo schrijft:

  Hoi, ik huur al ruim 10 jaar opslagruimte. Ik heb een aantal dingen waar mensen die opslagruimte willen gaan huren het beste op kunnen letten:

  - Hoe is de beveiliging van de opslagruimte (u wilt natuurlijk zeker weten dat uw spullen veilig zijn)
  - Is er een goederenlift aanwezig (dit scheelt een hoop gesjouw)
  - De openingstijden, hoe ruimer hoe beter natuurlijk
  - Zijn uw spullen in de opslagruimte verzekerd bij de desbetreffende verhuurder?
  - Is er persoonlijk toezicht?
  - En uiteraard is de prijs een belangrijk punt… ga niet meteen bij de eerste de beste verhuurder opslagruimte huren.. maar vraag een aantal offertes aan bij verschillende verhuurders.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>